A Deákpraxis Orvosi Rendelő Újszegeden, kellemes, nyugodt környezetben várja Pácienseit. A Rendelő kiválóan megközelíthető, több saját parkolóval rendelkezik parkolási díj mentes övezetben. A tömegközlekedéssel érkezők számára is könnyen elérhető, hiszen a 72-es busz Erdélyi-téri végállomása a Rendelő mellett található.

Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatóként foglalkozás-egészségügyi alapellátást nyújtunk. Az alapellátását dr. Deák Enikő Mária foglalkozás-orvostan, háziorvostan szakorvos és Héjjáné Gyovai Veronika foglalkozás-egészségügyi szakápoló, körzeti ápoló végzi. Szolgálatunk személyes ellátást nyújt, mely garantálja a folyamatos, kölcsönös ismeretségen és bizalmon alapuló ellátást.

A várakozás elkerülése érdekében előjegyzés alapján, előre egyeztetett időpontban fogadjuk, hogy a lehető legkényelmesebben tudja lebonyolítania munkavállalói számára a kötelezően nyújtandó üzemorvosi ellátást. Fix rendelési időnk mellett Pácienseink igényeihez igazodva egyéb időpontokban is elérhetőek vagyunk, illetve szolgáltatásunkat Ügyfeleink telephelyükön is igénybe vehetik.